Kuva The Phoenix Resort
Kuva The Phoenix Resort
Kuva The Phoenix Resort
Kuva The Phoenix Resort
Kuva The Phoenix Resort

Osoite: 212 Lake Terrace, Taupo, Uusi-Seelanti
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Phoenix Resortin myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Phoenix Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Phoenix Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), kylpylä (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Pesula, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (2.0 miles), Veneily (lähistöllä), Laskettelu (68.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (3.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (4.0 mailia), Järvi (lähistöllä), Live-viihde (2.0 miles), Terveyspalvelut (2.0 mailia), Ravintola (lähistöllä), Snackbaari (lähistöllä),
Lentokenttä
Taupo - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta The Phoenix Resortissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Phoenix Resort, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Phoenix Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Phoenix Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti The Phoenix Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Phoenix Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Phoenix Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Phoenix Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.