Kuva Pines Resort
Kuva Pines Resort
Kuva Pines Resort
Kuva Pines Resort
Kuva Pines Resort

Osoite: 79 Dungarvon Street, Wanaka, 9305, Uusi-Seelanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.thepinesresort.co.nz

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokraus The Pines Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Jäätiköiden kaivertama ja veistoksellisten vuorten ympäröimä Wanaka-järvi ja Wanakan kaupunki sijaitsevat Uuden-Seelannin eteläisten Alppien juurella. Koska hiihtokentät ovat niin lähellä, entisestä pienestä kaivoskaupungista on tullut turistien mekka. Hiihtämisen lisäksi vieraat voivat nauttia vaelluksesta, vuoristonähtävyyksistä lentokoneella ja jäätikkökävelyistä. Kesällä tästä alueesta tulee vesileikkipaikka. Kokeile vesiveneilyä, koskenlaskua, taimenen kalastusta, purjehdusta, purjelautailua, vesihiihtoa ja paljon muuta tässä osa-aikaisen. at Pines Resort, testaa kätesi tenniksessä, rentoudu kylpylässä tai jahda sitä pientä valkoista palloa viereisellä golfkentällä.

Pines Resort Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), pesula (kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Leikkikenttä, Sauna, Kylpylä, Uima-allas, Puhelin, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (1.0 mailia), Veneily (lähistöllä), Maastohiihto (9.0 mailia), Laskettelu (12.0 mailia), Harjoitusvälineet (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä) (3.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ravintola (lähistöllä), Ostoskeskus (1.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia), Järvi (Läheiset)
Lentokenttä
Queenstown - (62 mailia - 99 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Pines Resortin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Rent Pines Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Pines Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pines Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pines Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Pines Resortilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pines Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.