Kuva kohteesta The Place on the Bay
Kuva kohteesta The Place on the Bay
Kuva kohteesta The Place on the Bay
Kuva kohteesta The Place on the Bay
Kuva kohteesta The Place on the Bay

Osoite: Paikka lahdella, Cnr Victoria ja väylätiet, PO Box 32051, Camps Bay, Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.placeonthebay.co.za

Oletko kiinnostunut kohteista, jotka myydään ja vuokrataan lahdella? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Jos haluat lomaeron, jolla on eroa, harkitse osa-aikaisen Paikkakunnalla Bay, joka sijaitsee trendikäs Camps Bayn esikaupunkialueella Etelä-Afrikassa. Tämä RCI Gold Crown -lomakeskus tarjoaa erinomaisen sijainnin, mutta myös viehättävän panoraamanäkymät Atlantin valtamerelle. Lomakeskus on vain muutaman askeleen päässä Campsin lahden päälinjan ravintoloista sekä monista paikallisista kaupoista ja putiikkeista, urheilullisista aktiviteeteista ja live-viihdettä. Paikan päällä olevassa italialaisessa ravintolassa on sama asema kuin kaikilla Kapkaupungin parhaimmillaan, tai voit valita, että ateriat toimitetaan sinulle aivan rannalla - joka on aivan tien toisella puolella lomakeskuksesta.

Vieraile meren äärellä sijaitsevassa uima-altaassa pitkään, ylelliseen liotukseen tai hyödynnä joitakin huoneistoja, joissa on ulkokylpytynnyri tai upea uima-allas. Nauti omalta terassiltasi tai parvekkeeltasi keskeytymätön näköala merelle ja vie pöydän henkeäsalpaavat nähtävyydet ja kahdentoista apostolin vuoret. Paikallisen alueen vierailu on helppoa autolla tai erilaisilla julkisilla liikennevälineillä, jotka voidaan toteuttaa aivan lomakeskuksen ulkopuolella. Matkailu ja vapaa-aika On ilo tarjota osa-aikaisen jälleenmyyntiin Paikkakunnalla.

Paikka lahden tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Lastenhoito, Kalastus, Pesula, Ravintola, Uima-allas, \ t
Lähellä olevat palvelut
Veneily (3.0 mailia), Harjoituslaitteet (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (2.0 mailia), Elävä viihde (lähistöllä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä), Squash (6.0 miles), Tennis (2.0 miles),
Lentokenttä
Kapkaupunki / DF Malan - (22 mailia - 35 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostaminen paikasta lahdella aikaosuus

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa paikka lahdella ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin The Place on the Bay -paikalla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti The Place on the Bay

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Place on the Bay -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia The Place on the Bay -alueella.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia The Place on the Bay voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.