Kuva The Plaza Resort and Spa
Kuva The Plaza Resort and Spa
Kuva The Plaza Resort and Spa
Kuva The Plaza Resort and Spa
Kuva The Plaza Resort and Spa

Osoite: 2601 Golf Club Drive, Palm Springs, CA, 92264, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata The Plaza Resort and Spa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Plaza Resort and Spa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Plaza Resort ja Kylpyläpalvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Pesula, Hissi, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (5.0 mailia), Veneily (30.0 mailia), Kasino (5.0 mailia), Kalastus (30.0 mailia), Golf (lähistöllä), Päivittäistavarakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (10.0 mailia) 30.0 mailia), ravintola (lähistöllä), ostoskeskus (1.0 mailia),
Lentokenttä
Palm Springs - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Nauti kotikaupungin kokemuksesta The Plaza Resort and Spa -hotellissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten The Plaza Resort and Spa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Plaza Resort and Spa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen The Plaza Resort and Spa -hotellin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin The Plaza Resort and Spa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Plaza Resort and Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevision yläkanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia The Plaza Resort and Spa -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttäen The Plaza Resort and Spa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä rahoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.