Kuva The Princess Holiday Club
Kuva The Princess Holiday Club
Kuva The Princess Holiday Club
Kuva The Princess Holiday Club
Kuva The Princess Holiday Club

Osoite: Hurghada, Punainenmeri, EGYPTI
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan The Princess Holiday Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Princess Holiday Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Princess Holiday Club -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (joissakin yksiköissä), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö / täysi), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Lastenallas, Kalastus, Pelihuone, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Sukellus, Snackbaari, Uima-allas, Tennis, Surffaus,
Lähellä olevat palvelut
Ruokakauppa (5.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (5.0 mailia),
Lentokenttä
Hurghada International - (2 mailia - 3 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta The Princess Holiday Clubissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Princess Holiday Clubissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Princess Holiday Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Princess Holiday Clubin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Princess Holiday Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Princess Holiday Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita The Princess Holiday Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Princess Holiday Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä talletettujen varojen kanssa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.