Kuva The Quarters at Marlin Cove
Kuva The Quarters at Marlin Cove
Kuva The Quarters at Marlin Cove
Kuva The Quarters at Marlin Cove
Kuva The Quarters at Marlin Cove

Osoite: 106-A Edward Taylor Road, Ocean City, MD, 21842, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä The Quarters at Marlin Cove? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Neljännekset Marlin Covessa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Neljännekset Marlin Cove -tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / (Kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Pesula, Hissi, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (10.0 mailia), Ranta (lähistöllä), Veneily (1.0 mailia), Liikuntavälineet (3.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Terveysklubi (3.0 mailia), lääketieteelliset palvelut (3.0 mailia), leikkikenttä (lähistöllä), Racquetball (3.0 mailia), ravintola (lähistöllä), ostosalue (lähistöllä), tennis (lähistöllä), vesihiihto (1.0 mailia),
Lentokenttä
Salisbury - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kotoa kokemuksesta The Quarters at Marlin Cove -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten The Quarters at Marlin Cove, sinulla on takuu vuodessa poistumisesta. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Quarters Marlin Covessa ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Quartersin kanssa Marlin Covessa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti The Quarters -kaupungissa Marlin Covessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Quartersin myymisestä Marlin Cove -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia The Quartersin kanssa Marlin Covessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Quartersin käyttö Marlin Covessa voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.