Kuva yrityksestä The Reef at Marathon Resort Club
Kuva yrityksestä The Reef at Marathon Resort Club
Kuva yrityksestä The Reef at Marathon Resort Club
Kuva yrityksestä The Reef at Marathon Resort Club
Kuva yrityksestä The Reef at Marathon Resort Club

Osoite: 6800 merentakaiset moottoritiet, Marathon, FL, 33050, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.thereefatmarathon.com

Kiinnostaako The Reef at Marathon Resort Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Riutta Marathon Resort Clubilla kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Riutta Marathon Resort Clubin tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Veneily (varusteita saatavilla), kalastus, uima-allas, tennis (varusteita saatavilla),
Lähellä olevat palvelut
Ranta (2.0 mailia), Golf (4.0 mailia), ruokakauppa (lähellä), ratsastus (18.0 mailia), elävää viihdettä (1.0 mailia), terveyspalvelut (2.0 mailia), vesihiihtoa (3.0 mailia),
Lentokenttä
Key West International - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta The Reef at Marathon Resort Clubissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten The Reef at Marathon Resort Club, saat vuosittaisen pakomatkan. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa The Reef Marathon Resort Clubilta ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Reef at Marathon Resort Clubiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti The Reef at Marathon Resort Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Reefin myynnistä Marathon Resort Club -kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia The Reefin kanssa Marathon Resort Clubissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia The Reefin käyttäminen Marathon Resort Clubissa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahat, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.