Kuva yrityksestä The Reef Ocean Resort
Kuva yrityksestä The Reef Ocean Resort
Kuva yrityksestä The Reef Ocean Resort
Kuva yrityksestä The Reef Ocean Resort
Kuva yrityksestä The Reef Ocean Resort

Osoite: 3450 Ocean Drive, Vero Beach, FL, 32963, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.reefoceanresort.com

Oletko kiinnostunut Reef Ocean Resortin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Reef Ocean Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Reef Ocean Resort -palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas, Poreallas, Poreallas, Pesula, Leikkikenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (lähistöllä), Veneily (lähistöllä), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Parturi-kampaamot (lähistöllä), Terveydenhoitopalvelut (3.0 miles), Racquetball (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä), Tennis (lähistöllä),
Lentokenttä
West Palm Beach - (80 mailia - 128 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta The Reef Ocean Resortissa

Kun ostat aikaosakkeita kiinteistöihin, kuten The Reef Ocean Resortiin, sinulle taataan vuosittainen poissaolo. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Reef Ocean Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin The Reef Ocean Resortiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Reef Ocean Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Reef Ocean Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia The Reef Ocean Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Reef Ocean Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.