Kuva The Regency Club Tenerife
Kuva The Regency Club Tenerife
Kuva The Regency Club Tenerife
Kuva The Regency Club Tenerife
Kuva The Regency Club Tenerife

Osoite: Regency Club Tenerife, Calle Cataluña 2, Urbanización Torviscas Alto, Adeje, Tenerife, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.regencyresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myynnissä olevia ja vuokrattavia kiinteistöjä The Regency Club Tenerife


Vain viiden minuutin päässä Playa de las Americasista Teneriffalla, Espanja, On paikka, josta löydät osa-aikaisen The Regency Club Tenerifessa. Tämä vilkas ja ylellinen lomakeskus nauttii runsaasta auringonpaisteesta, joka sijaitsee korkealla paikalla, joka näkyy Torviscasin yli ja kuohuviinien valtameren yli. Lomakeskuksessa on yhdeksänkymmentä huoneistoa, jotka vaihtelevat studioista kahden makuuhuoneen yksiköihin, ja kaikki on sisustettu suunnittelija-standardiksi, jossa on täydelliset keittiötilat, merinäköala ja parvekkeet tai terassit nauttimiseen. Voit ottaa aurinkoterassin uima-altaan altaiden välissä ja nauttia päivittäisistä erikoisuuksista, joita tarjoillaan hotellin allasbaarissa ja ravintoloissa. Jos haluat pysyä aktiivisemmin, käy squash-kentällä tai kuntosalilla lomailuun.

Lapset rakastavat paitsi lasten klubia ja iltaviihdettä, mutta myös lähellä Octopus-vesipuistoa, jossa heillä on loputtomasti hauskaa vesiliukumäkiin ja jopa nähdä delfiinien esityksiä. Tämä ominaisuus kuuluu Regency Resortsin sateenvarjoon, joka juhli kolmetoistakymmentä vuotta tarjoamalla Tenerife-lomia, ja on helppo nähdä, miksi. Taattu hauskaa joka vuosi, Matkailu ja vapaa-aika Suosittelen harkitsemaan osa-aikaisen The Regency Club Tenerifen kanssa.

Regency Club Tenerife -palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Kuntosali, Ruokakauppa, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Casino (2.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ratsastus (8.0 mailia) , Ostoskeskus (1.0 mailia), Tennis (lähistöllä), vesihiihto (1.0 mailia), tuulen surffaus (1.0 mailia)
Lentokenttä
Reina Sofia - (12 mailia - 19 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, tiistai

Ostaminen Regency Club Tenerife aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Regency Club Tenerife ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Regency Club Tenerife -yhtiölle, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin The Regency Club Tenerifessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Regency Club Teneriffan kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia The Regency Club Tenerifen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä The Regency Club Tenerifeä voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.