Kuva yrityksestä The Resort at South Shore - Holiday Network
Kuva yrityksestä The Resort at South Shore - Holiday Network
Kuva yrityksestä The Resort at South Shore - Holiday Network
Kuva yrityksestä The Resort at South Shore - Holiday Network
Kuva yrityksestä The Resort at South Shore - Holiday Network

Osoite: 180 Elks Point Road, Zephyr Cove, NV, 89448, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako The Resort at South Shore – Holiday Networkin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa The Resort at South Shore - Holiday Network kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

The Resort at South Shore - lomaverkoston palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lastenallas, Kuntoilulaitteet, Hissi, Kylpylä, Uima-allas, Puhelin, Poreallas/kylpytynnyri,
Lähellä olevat palvelut
Laskettelu (5.0 mailia), pelihuone (5.0 mailia), golf (5.0 mailia), järvi (5.0 mailia), terveyspalvelut (25.0 mailia), ravintola (5.0 mailia),
Lentokenttä
- (0 mailia - 0 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta The Resort at South Shore - Holiday Networkissa

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten The Resort at South Shore - Holiday Network, saat vuosittaisen pääsyn. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa The Resort at South Shore - Holiday Network ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Resort at South Shore - Holiday Networkiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti The Resort at South Shore - Holiday Networkissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Resort at South Shore - Holiday Network -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrittäessä myymään aikaosuuksia The Resort at South Shore - Holiday Networkin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia The Resort at South Shore - Holiday Networkin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.