Kuva yrityksestä The Ridge on Lake Granbury
Kuva yrityksestä The Ridge on Lake Granbury
Kuva yrityksestä The Ridge on Lake Granbury
Kuva yrityksestä The Ridge on Lake Granbury
Kuva yrityksestä The Ridge on Lake Granbury

Osoite: 6450 Kelly Drive, Granbury, TX, 76048, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.theridgeonlakegranbury.com

Oletko kiinnostunut myytävistä ja vuokraavista kiinteistöistä The Ridge on Lake Granburyssa? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Ridge Granbury-järvellä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

The Ridge on Lake Granbury -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (jotkut yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysikokoinen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone/kuivausrumpu (jotkut yksiköt) ,
Lomakeskus
Veneily, Kalastus, Järvi, Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas, Puhelin, Tennis, Vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (15.0 mailia), lastenhoito (lähellä), golf (10.0 mailia), ruokakauppa (8.0 mailia), live-viihdettä (10.0 mailia), terveyspalvelut (10.0 mailia), ravintola (10.0 mailia), ostosalue (10.0 mailia) mailia),
Lentokenttä
Dallas / Fort Worth - (90 mailia - 144 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta The Ridgessä Granbury-järvellä

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten The Ridge on Lake Granbury, saat vuosittaisen pakomatkan. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa The Ridge Granbury-järvellä ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Ridge on Lake Granbury, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti The Ridgessä Granbury-järvellä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Ridge on Lake Granbury -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta yrityksissä myydä aikaosuuksia The Ridge on Lake Granburyssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia The Ridge on Lake Granbury voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.