Kuva The Ridge Sierra
Kuva The Ridge Sierra
Kuva The Ridge Sierra
Kuva The Ridge Sierra
Kuva The Ridge Sierra

Osoite: 265 Quaking Aspen, PL 2157
Lake Tahoe, NV, 89449, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.theridgesierra.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata The Ridge Sierra? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Ridge Sierra kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Ridge Sierra -tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), Rannat (6.0 mailia) (6.0 mailia), Ranta (4.0 mailia), Järvi (4.0 mailia), Järvi (10.0 mailia) (4.0 mailia), leikkipaikka (4.0 mailia), Racquetball (lähistöllä), ravintola (lähistöllä), sauna (lähistöllä), sukellusta (4.0 mailia), ostoskeskus (6.0 mailia ), Hiihtokoulu (Läheiset), Kylpylä (Läheiset), Uima-allas (lähietäisyydellä), Tennis (lähietäisyydellä), Vesihiihto (4.0 mailia), Tuuli Surffaus (4.0 mailia)
Lentokenttä
Reno / Tahoe International - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai lauantai

Nauti kotoa kotikokemuksesta The Ridge Sierrassa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Ridge Sierra, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Ridge Sierra ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Ridge Sieran kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Ridge Sierralla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Ridge Sierra -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuudet The Ridge Sierran kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttäen The Ridge Sierra voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin rahoja talletettu luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.