Kuva The Ritz Beach Resort
Kuva The Ritz Beach Resort
Kuva The Ritz Beach Resort
Kuva The Ritz Beach Resort
Kuva The Ritz Beach Resort

Osoite: Jolly Rodger Drive, Freeport, BAHAMAS
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.ritzbeach.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata The Ritz Beach Resort? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Ritz Beach Resort kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Ritz Beach Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Vammaiset yksiköt (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas, Tennis, Vesiurheilu, Poreallas, Tuulen surffaus, Uima-allas ulkona, Ranta, Veneily, Lasten allas, Kalastus, Kampaaja, Pesula,
Lähellä olevat palvelut
(3.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (2.0 mailia), Sukellus (3.0 mailia), Ostoskeskus (1.0 mailia), Golf (1.0 mailia)
Lentokenttä
Freeport International - (6 mailia - 9 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta The Ritz Beach Resortissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten The Ritz Beach Resort, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ritz Beach Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Ritz Beach Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti The Ritz Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ritz Beach Resort -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuutta The Ritz Beach Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä The Ritz Beach Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin talletettuihin rahastoihin luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.