Kuva The Riviera Resort and Spa
Kuva The Riviera Resort and Spa
Kuva The Riviera Resort and Spa
Kuva The Riviera Resort and Spa
Kuva The Riviera Resort and Spa

Osoite: Marfa, Lo Mellieha, MALTA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata The Riviera Resort and Spa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Riviera Hotel & Spa sijaitsee Pohjois-Maltalla, yhdellä parhaiten säilyneistä alueista, josta on näkymät luonnonkauniille Marfan lahdelle. Idyllisessä välimerellisessä ilmapiirissä voit rentoutua koskemattomilla näkymillä Gozon ja Cominon saarille.

lomaosakkeen Riviera Hotel & Span omistajilla on pääsy laajaan valikoimaan mukavuuksia, kuten sisämerivesiallas, täyden palvelun Thalasso Spa Center ja kaksi merivesiuima-allasta ulkona. Elysium Spa tarjoaa laajan valikoiman terapia- ja kauneushoitoja.

- Riviera Hotel & Spa tarjoaa laajan valikoiman maailmanluokan ravintoloita sekä baareja arvostetuille vierailleen.

Riviera Resort and Spa -palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (joissakin yksiköissä), Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Kampaaja, Kuntoklubi, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Sauna, Sukellus, Snackbaari, Squash, Uima-allas (sisätiloissa), Puhelin, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Casino (6.0 mailia), Golf (12.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Ostoskeskus (3.0 mailia), Tennis (6.0 mailia), Vesihiihto (lähistöllä), Surffaus
Lentokenttä
Malta International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

The Riviera Resort and Span aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Riviera Resort and Spa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen The Riviera Resort and Spa -hotellin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti The Riviera Resort and Spassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Riviera Resort and Spa -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja on Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainontaa pyrittäessä myymään aikaosuuden kanssa Riviera Resort and Spa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä The Riviera Resort and Spa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä rahoja, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.