Kuva The Savoy Hotel
Kuva The Savoy Hotel
Kuva The Savoy Hotel
Kuva The Savoy Hotel
Kuva The Savoy Hotel

Osoite: 455 Ocean Drive, Miami Beach, FL, 33139, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.savoymiami.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata The Savoy Hotel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Savoy-hotelli kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Savoy-hotellin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, Kuntoklubi (Varustusvarustus), Hissi, Ravintola, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (1.0 mailia), Casino (20.0 mailia), Kokoustilat (3.0 mailia), Harjoitusvälineet (lähistöllä), Kalastus (1.0 mailia), Pelihuone (4.0 mailia), Golf (2.0 mailia) (20.0 miles), Sauna (2.0 mailia), Laitesukellus (1.0 mailia), Ostoskeskus (lähistöllä), Rantalentopallo (45.0 mailia) (Lähellä), Snack-baari (lähistöllä), Kylpylä (4.0 mailia), Tennis (1.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia), Surffaus
Lentokenttä
Miami International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kodista kokemuksesta The Savoy -hotellissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Savoy-hotellista, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Savoy-hotelli ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Savoy Hotelin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti The Savoy -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Savoy-hotellin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta The Savoy -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Savoy Hotel voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.