Kuva Ventura-World Wide Vacations Clubista
Kuva Ventura-World Wide Vacations Clubista
Kuva Ventura-World Wide Vacations Clubista
Kuva Ventura-World Wide Vacations Clubista
Kuva Ventura-World Wide Vacations Clubista

Osoite: 2301 S. Ocean Blvd., Boca Raton, FL, 33432, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.worldwidevacationsclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan The Ventura-World Wide Vacations Clubissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Ventura-maailman laaja loma-klubi kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Ventura-World Wide Lomat Club-tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (8.0 mailia), Kampaamo (3.0 mailia), Terveysklubi (2.0 mailia), Veneily (1.0 mailia) (10.0 mailia), sukellusta (20.0 mailia), ostoskeskus (4.0 mailia), Tennis (1.0 mailia), Tennis (6.0 mailia), Järvi (1.0 mailia) Mailia), vesihiihto (15.0 mailia),
Lentokenttä
Fort Lauderdale - (30 mailia - 48 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotiin Ventura-World Wide Vacations Clubissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Ventura-World Wide Vacations Club, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Ventura-World Wide Lomat Club ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Ventura World Wide Vacations Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Ventura-World Wide Vacations Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ventura-World Wide Vacations Club -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuudet Ventura-World Wide Vacations Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Ventura-World Wide Vacations Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.