Kuva kylistä Mango-avaimella
Kuva kylistä Mango-avaimella
Kuva kylistä Mango-avaimella
Kuva kylistä Mango-avaimella
Kuva kylistä Mango-avaimella

Osoite: 3201 Lindfields Blvd., Kissimmee, FL, 34747, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.floridavacationrealty.net

Kiinnostaako kohteet myytäväksi ja vuokralla The Villages at Mango Key? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Mango Keyin kylät kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Kylät Mango Key -tiloissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (65.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (2.0 mailia), Kampaamo (1.0 mailia), Järvi (1.0 mailia) Lääkäripalvelut (8.0 mailia), ravintola (2.0 mailia), ostoskeskus (1.0 mailia), vesihiihto (3.0 mailia)
Lentokenttä
Orlando International - (27 mailia - 43 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta kotona Mango Keyin kylissä

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Mangon kylän kylissä, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa kylät Mangon avaimella ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Mango Keyin kylissä, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti Mango Keyin kylissä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Villages at Mango Key -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita ja kylät Mango-avaimella.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Mangon avaimella sijaitsevia kylkiä voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.