Kuva yrityksestä The Villas at Chayofa Country Club
Kuva yrityksestä The Villas at Chayofa Country Club
Kuva yrityksestä The Villas at Chayofa Country Club
Kuva yrityksestä The Villas at Chayofa Country Club
Kuva yrityksestä The Villas at Chayofa Country Club

Osoite: Urbanizacion Chayofa, Los Cristianos
Arona, KANARIAN SAARET, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.united-paradise.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä The Villas at Chayofa Country Club? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Chayofa Country Clubin huviloita kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Huvilat Chayofa Country Clubin tiloissa

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivuri (jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Lasten uima-allas, Kuntosali, Ruokakauppa, Kampaaja, Terveysklubi, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Tennis, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (3.0 miles), Veneily (3.0 miles), Kasino (6.0 mailia), Kalastus (3.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Pesula (lähistöllä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Sukeltaminen \ t (12.0 mailia), vesihiihtoa (3.0 mailia), tuulen surffausta (3.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (11 mailia - 17 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta The Villas at Chayofa Country Clubissa

Kun ostat aikaosuuksia esimerkiksi Chayofa Country Clubin huviloiden kaltaisissa kiinteistöissä, saat taatusti vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata huviloita Chayofa Country Clubissa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja The Villas at Chayofa Country Clubissa, miksi et kokeile vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti klo The Villas at Chayofa Country Club

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Villas at Chayofa Country Club -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia The Villas at Chayofa Country Clubissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Chayofa Country Clubin The Villasin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.