Kuva Tregenna Country Clubista
Kuva Tregenna Country Clubista
Kuva Tregenna Country Clubista
Kuva Tregenna Country Clubista
Kuva Tregenna Country Clubista

Osoite: Tregenna Castle Holiday & Leisure Club, St. Ives, Cornwall, TR26 2DE, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.tregenna-castle.co.uk

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Tregenna Country Clubissa


Cornwall on niin kaunis, rento kohde, että se voi olla myös toisessa maassa. On syytä turisteja parventaa rannikolla karjoissa koko kauden. Alueen kauneus, erämaa ja ympäristö ovat kuin mikään muu, ja ilmakehä on tarttuvaa. Vierailu St Ives on oltava jokaisen innokas matkustaja, löytää viehättäviä kyliä ja pysähtyä pasties ja hyytynyt kerma teetä jokaisessa mahdollisuutena.

Tregenna Country Club on ainutlaatuinen osa-aikaisen tilaisuus, joka on asetettu todellinen linna. Rakennus näkymät lahdelle, mikä tarkoittaa, että näkymät ovat vertaansa vailla, ja koska linna on peräisin 1774: stä, voit olla varmoja siitä, että hemmottelevat jotain todellista historiallista etsintää. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat vaeltaa ympäri aluetta, katsomassa jokaiseen vähittäiskauppaan ja katsellen surffaajia, kun he yrittävät hallita aaltoja. Cornwall on maailmanluokan surffauskohde ja niille, jotka haluavat kaipua, ottaa muutaman oppitunnin siitä, kuinka ponnahtaa laudalle on välttämätöntä.

Tregenna Country Clubilla on jokaiselle jotakin, halusitpa sitten rentoutua uima-altaan äärellä tai kävellä metsässä paikan päällä. Mitä tahansa haluatkin, on ehdottoman välttämätöntä ottaa aikaa hidastaaksesi ja nauttiaksesi alueesta.

Tregenna Country Clubin tilat

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Golf, Kuntoklubi, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas (sisä /
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (lähistöllä), Veneily (lähietäisyydellä), Kalastus (lähistöllä), Ratsastus (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähistöllä), Laitesukellus (lähietäisyydellä)
Lentokenttä
Newquay - (40 mailia - 64 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, sunnuntai

Tregenna Country Clubin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Tregenna Country Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Tregenna Country Clubiin, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Tregenna Country Clubilla

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Tregenna Country Club -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Tregenna Country Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Tregenna Country Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu rahaston hallinnoimalle tilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.