Kuva Underscar
Kuva Underscar
Kuva Underscar
Kuva Underscar
Kuva Underscar

Osoite: Applethwaite, Keswick, Cumbria, CA12 4PH, Yhdistynyt kuningaskunta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.underscar.co.uk

Kiinnostaako vuokra-asuntoja vuokralla Underscar? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Upea paikka tauolle: tämä on osa-aikaisen kanssa Underscar. Tämä italialainen asetus Skiddawin rinteillä on kelvollinen asema Englannin järvialueella ja tarjoaa näkymät Derwentwaterille ja Keswickille. Majoituspaikka on asettanut uudet standardit ylellisyyteen, jossa on poikkeuksellisen tilavia huoneistoja ja tyylikkäitä sisätiloja. Muunnettu 19th century valmentaja talon omistus täällä on yksinkertaisesti ihastunut pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät siitä kotiin kotoa.

Jos sijainti ei riitä houkuttelemaan sinua, paikan päällä sijaitsevien laitteiden on oltava (ja kokeneita) uskottavia. Omistukseen kuuluu jäsen Oxley'ssa, lomakeskuksen oma terveyskylpylä. Hotellissa on sisäuima-allas ja poreallas, sauna, kuntosali ja terveys- ja kauneustutkimus, jossa on yli 40 hoitoa. Vaihtoehtoisesti voit lähteä kävelyreitteihin, käydä ratsastusta, purjehdusta, lintujen tarkkailua, golfia tai jopa kalastaa!

Tämä ainutlaatuinen sijainti antaa sinulle Northern Lakes nauttia päivän aikana, ja rauhallisuus mökillä nauttia iltaisin. Majoitus vaihtelee yhdestä kolmeen makuuhuonetta, ja kaikki modernit mukavuudet ovat mukana, jotta lomasi mahdollisimman helppoa ja rentouttavaa. Viiden tähden majoitusta ylellisessä maalaistalossa, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät suosittelevat aikamaksuista Underscar.

Ostaminen Underscarin osa-aikaista käyttöoikeutta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Underscar ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Underscarin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja jälleenmyynti Underscarissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Underscar-kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiot ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Underscarin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Underscaria voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.