Kuva yrityksestä Victors Shih-Men Dam Resort Hotel
Kuva yrityksestä Victors Shih-Men Dam Resort Hotel
Kuva yrityksestä Victors Shih-Men Dam Resort Hotel
Kuva yrityksestä Victors Shih-Men Dam Resort Hotel
Kuva yrityksestä Victors Shih-Men Dam Resort Hotel

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Victors Shih-Men Dam Resort Hotel myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Voittajat Shih-Men Dam Resort -hotelli kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Victors Shih-Men Dam Resort -hotellin palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Veneily (varusteita saatavilla), Kalastus (varustelu saatavilla), Järvi, Pesula, Live-viihde, Ravintola, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (3.0 mailia),
Lentokenttä
Chiang Kai-Shek International - (28 mailia - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotona kotokokemuksesta Victors Shih-Men Dam Resort -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kohteissa, kuten Victors Shih-Men Dam Resort -hotelli, sinulle taataan vuosittain poistuminen. Siitä tulee nopeasti koti kotiisi, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Victors Shih-Men Dam Resort -hotelli ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Victors Shih-Men Dam Resort -hotellin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Victors Shih-Men Dam Resort -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Victors Shih-Men Dam Resort -hotellin myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Victors Shih-Men Dam Resort -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Victors Shih-Men Dam Resort -hotellin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.