Kuva yrityksestä View Hotel Sakurajima
Kuva yrityksestä View Hotel Sakurajima
Kuva yrityksestä View Hotel Sakurajima
Kuva yrityksestä View Hotel Sakurajima
Kuva yrityksestä View Hotel Sakurajima

Osoite: 7280 Fukuyama, Fukuyama-Cho
Aira-gun
Kagoshima-Ken, Japani
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut View Hotel Sakurajiman myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Näytä Hotel Sakurajima kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Näytä Hotel Sakurajima Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus (käytettävissä olevat laitteet), Harjoitusvarusteet, Pelihuone, Terveysklubi, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Spa, Puhelin, Tennis, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (2.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (lähistöllä), Pesula (3.0 mailia), Lääketieteelliset palvelut (3.0 mailia), Sukellus (3.0 mailia),
Lentokenttä
TBA - (5 mailia - 8 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta View Hotel Sakurajimassa

Kun ostat aikaosakkeita View Hotel Sakurajiman kaltaisissa kohteissa, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa hotelli Sakurajima ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen View Hotel Sakurajiman kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti osoitteessa View Hotel Sakurajima

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus View Hotel Sakurajima -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia View Hotel Sakurajiman kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia View Hotelin käyttäminen Sakurajima voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.