Kuva Villa Blanca
Kuva Villa Blanca
Kuva Villa Blanca
Kuva Villa Blanca
Kuva Villa Blanca

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Villa Blanca? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villa Blanca kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villa Blanca Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, Ravintola, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat veneet, Kalastus (lähistöllä), Golf (3.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä),
Lentokenttä
Huatulco International - (10 mailia - 16 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Villa Blancan kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosakkeita Villa Blancan kaltaisissa kohteissa, saat taatusti vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Villa Blanca ennen ostamista

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Villa Blanca miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Villa Blancassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villa Blancan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainoksilla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Villa Blancan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villa Blancan käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.