Kuva yrityksestä Villa del Palmar Cabo San Lucas
Kuva yrityksestä Villa del Palmar Cabo San Lucas
Kuva yrityksestä Villa del Palmar Cabo San Lucas
Kuva yrityksestä Villa del Palmar Cabo San Lucas
Kuva yrityksestä Villa del Palmar Cabo San Lucas

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.myUVC.com

Kiinnostaako Villa del Palmar Cabo San Lucasin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villa del Palmar Cabo San Lucas kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villa del Palmar Cabo San Lucasin mukavuudet

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), vammainen yksikkö (jotkut yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittainen/minikeittiö/täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone/kuivausrumpu (jotkut yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Ranta, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntoiluvälineet (laitteet saatavilla), Ruokakauppa, Kampaaja, Kuntoklubi (laitteet saatavilla), Pesula, Hissi, Live -viihde, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna ( Välineet saatavilla), Välipalabaari, Kylpylä (laitteita saatavilla), Uima -allas, Tennis, Poreallas/poreamme,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort (Valinnainen), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä), Purjelautailu (lähistöllä),
Lentokenttä
San Jose del Cabo International - (26 mailia - 41 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Villa del Palmar Cabo San Lucasissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Villa del Palmar Cabo San Lucas, saat takuun vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti kotoa ja se tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villa del Palmar Cabo San Lucas ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Villa del Palmar Cabo San Lucasin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Villa del Palmar Cabo San Lucasissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villa del Palmar Cabo San Lucasin kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta, kun yritetään myydä aikaosuuksia Villa del Palmar Cabo San Lucasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villa del Palmar Cabo San Lucasin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat talletetaan hallinnoivalle tilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.