Kuva Villa Flavio Gioia
Kuva Villa Flavio Gioia
Kuva Villa Flavio Gioia
Kuva Villa Flavio Gioia
Kuva Villa Flavio Gioia

Osoite: Piazza Flavio Gioia 2, Positano, (SA), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.villaflaviogioia.it/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Villa Flavio Gioia? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villa Flavio Gioia kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villa Flavio Gioia Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lääketieteelliset laitteet,
Lähellä olevat palvelut
(Lähellä), Veneily (lähietäisyydellä), Kalastus (lähistöllä), Ruokakauppa (lähietäisyydellä), Viihde (lähietäisyydet), Ravintola (lähietäisyydessä), Snack-baari (lähistöllä)
Lentokenttä
Napoli - (56 mailia - 90 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Villa Flavio Gioian kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Villa Flavio Gioia, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villa Flavio Gioia ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Villa Flavio Gioian kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Villa Flavio Gioiaan

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villa Flavio Gioian kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Villa Flavio Gioian kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Villa Flavio Gioia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä rahoja, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.