Valokuva: Villa Mexicana Hotel and Resort
Valokuva: Villa Mexicana Hotel and Resort
Valokuva: Villa Mexicana Hotel and Resort
Valokuva: Villa Mexicana Hotel and Resort
Valokuva: Villa Mexicana Hotel and Resort
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Villa Mexicana Hotel and Resort myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villa Mexicana -hotelli ja -lomakeskus kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villa Mexicana hotellin ja lomakeskuksen palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Veneily (varusteita), Lastenhoito, Kokoustilat, Takka, Pelihuone, Ruokakauppa, Vammaisille tarkoitettu, Pesula, Live-viihde, Leikkikenttäalue, Ravintola, Ostosalue, Snackbaari, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort (Valinnainen), Autonvuokraus (lähistöllä), Kalastus (5.0 mailia), Kampaamo (lähistöllä), Järvi (5.0 mailia), Lääketieteelliset palvelut (lähistöllä),
Lentokenttä
Chihuahua kans.väl. - (1 mailia - 1 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodikkaasta kokemuksesta Villa Mexicana Hotel and Resortissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöistä, kuten Villa Mexicana Hotel and Resort, sinulle taataan vuotuinen pääsy. Siitä tulee nopeasti koti kotiisi, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villa Mexicana Hotel and Resort ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen investoinnin Villa Mexicana Hotel and Resortin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Villa Mexicana Hotel and Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villa Mexicana Hotel and Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Villa Mexicana Hotel and Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villa Mexicana Hotel and Resortin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.