Kuva Village Heights Golf Resort
Kuva Village Heights Golf Resort
Kuva Village Heights Golf Resort
Kuva Village Heights Golf Resort
Kuva Village Heights Golf Resort

Osoite: Village Heights Golf Resort, Ano Hersonissos, Limenas Hersonissou, Heraklion 70014, Kreeta, Kreikka
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.villageheights.gr

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Village Heights Golf Resortissa


Löytyy luonnonkaunis rinteellä pohjoisrannikolla Kreeta löytyy vieressä Kreikan Vain PGA-golfkenttä. Tämä alue tarjoaa vierailleen lämpimät kesät ja leudot talvet, jotka tekevät täydellisestä lomasta ympäri vuoden, joten se on erinomainen paikka omistaa osa-aikaisen. Village Heights Golf Resort sijaitsee keskuudessa maisemapuutarhojen henkeäsalpaavat näkymät Hersonissos, joka löytyy lähistöllä.

Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että perheystävällinen kylä Hersonissos on suuri valikoima hiekkarantoja, ravintoloita, yökerhoja ja runsaasti lasten toimintaa. Kaupungilla on runsaasti romaanista perintöä, jossa on vanhoja esineitä ylpeänä. Lychnostatisin ulkoilmamuseo tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden tutustua varhaisten saarien elämäntapoihin ja kauppoihin.

Jokainen, joka haluaa ostaa a osa-aikaisen Village Heights Golf Resort on tyytyväinen kuullessaan studiot, huoneistot ja huvilat on sisustettu neutraaleilla väreillä, jotka sopivat kaikkiin makuihin, joissa on moderni kalustus ja asennus, ilmastointi ja laaja valikoima mukavuuksia.

Village Korkeus Golf Resort ei tarjoa vieraille erikoishintoja golfkenttäpalkkioista, mutta siellä on laaja valikoima tiloja, joissa on kaksi ulkouima-allasta, sisäuima-allas, wellness-keskus, lasten klubi sekä lukuisia ravintoloita ja viihdepaikkoja.

Village Heights Golf Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), ilmastointi (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas (sisätiloissa / ulkona), lastenallas, tenniskenttä, kuntosali, sauna, pelihuone, leikkikenttä, elävää viihdettä, autovuokraamo, ruokakauppa, pesula, ravintola, snackbaari, ostoskeskus, lastenhoito
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), Golf (4.0 mailia), Kampaamo (4.0 mailia), Medical Facility (4.0 mailia), Ranta (4.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia), Purjelautailu (4.0 mailia)
Lentokenttä
Heraklio - 16.0miles / 26.0km
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai, tiistai, keskiviikko ja torstai

Village Heights Golf Resortin ostaminen osittain

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Village Heights Golf Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Village Heights Golf Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Village Heights Golf Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Village Heights Golf Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä internet-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Village Heights Golf Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Village Heights Golf Resort voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiin rahoja talletetaan luottamus huomioon hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.