Kuva Villaggio African Beach
Kuva Villaggio African Beach
Kuva Villaggio African Beach
Kuva Villaggio African Beach
Kuva Villaggio African Beach

Osoite: SS 159 km. 10,805, Localita Ippocampo
Manfredonia, (FG), ITALIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.africanbeachotel.com/

Kiinnostaako Villaggio African Beachissä myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villaggio Afrikan ranta kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villaggio African Beach -palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Lasten uima-allas, Kalastus, Pelihuone, Pesula, Live-viihde, Leikkikenttäalue, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Tennis, Purjelautailu,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (25.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääketieteelliset palvelut (lähistöllä), Ostosalue (lähellä),
Lentokenttä
Bari - (65 mailia - 104 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotona kotokokemuksesta Villaggio African Beachillä

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten Villaggio African Beach, sinulla on takuu vuodessa. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villaggio African Beach ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Villaggio African Beachin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Villaggio African Beachillä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villaggio African Beach -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Villaggio African Beachin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villaggio African Beachin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.