Kuva yrityksestä Villas del Pacifico
Kuva yrityksestä Villas del Pacifico
Kuva yrityksestä Villas del Pacifico
Kuva yrityksestä Villas del Pacifico
Kuva yrityksestä Villas del Pacifico

Osoite: Puerto San Jose, Departamento Escuintla
Escuintla-Guatemala, GUATEMALA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.villasdelpacifico.com

Oletko kiinnostunut Villas del Pacificon myynti- ja vuokra-asuntoista? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villas del Pacifico kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villas del Pacificon tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Ranta, veneily, lastenhoito, lastenallas, konferenssitilat (käytettävissä olevat laitteet), kalastus, elävää viihdettä, terveyspalvelut, leikkikenttäalue, ravintola, snackbaari, uima-allas, tennis,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort (Valinnainen), ruokakauppa (lähistöllä), ostosalue (lähistöllä),
Lentokenttä
La Aurora International - (68 mailia - 109 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kodin kokemuksesta Villas del Pacificossa

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin Villas del Pacifico, olet taattu vuosittain. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villas del Pacificoa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Villas del Pacificon kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Villas del Pacificon myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villas del Pacifico -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Villas del Pacificon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villas del Pacificon käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.