Kuva Villas at Summer Bay Orlando Exploria Resortsissa
Kuva Villas at Summer Bay Orlando Exploria Resortsissa
Kuva Villas at Summer Bay Orlando Exploria Resortsissa
Kuva Villas at Summer Bay Orlando Exploria Resortsissa
Kuva Villas at Summer Bay Orlando Exploria Resortsissa

Osoite: 17805 US Highway 192, Kissimmee, FL, 34714, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.summerbayresort.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Villas at Summer Bay Resort


Tämä intiimi lomakohde sijaitsee kauniilla paikalla Summer Bay Resort, vain muutaman minuutin päässä Walt Disney Worldistä ja Universal Studiosista.

- osa-aikaisen tarjoaa useita lämmitettyjä uima-altaita; ranta, jossa on vesiurheilumahdollisuuksia, mukaan lukien vesiskootterit; interaktiivinen vesiominaisuus; Kokomos Tiki Bar; minigolf; Disneyn lippujen myynti paikan päällä; harjoitushuone; Pelihuoneet; hevosenkengät; shuffleboard; lentopallo-, koripallo- ja tenniskentät; sekä lasten ja perheiden toimintaohjelmia.

Disney-puistoihin on tarjolla ilmainen kuljetus.

Villas at Summer Bay Orlando Exploria Resorts Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / yksikköä),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily (varuste), Lasten allas, Kokouspalvelut, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Päivittäistavarakauppa, Terveysklubi, Järvi, Hissi, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, , Poreallas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Golf (lähellä), Kampaamo (1.0 mailia), Live-viihde (10.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (4.0 mailia), Ostoskeskus (lähistöllä)
Lentokenttä
Orlando International - (28 mailia - 45 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) sunnuntaina

Huviloiden ostaminen Summer Bay Orlandosta Exploria Resortsin aikaosuudella

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villas at Summer Bay Orlando Exploria Resorts ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Villas at Summer Bay Orlando Exploria Resorts miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Exploria Resortsin myynti ja jälleenmyynti Summer Bay Orlandon huviloissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Villas at Summer Bay Orlando by Exploria Resorts -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaisia ​​käyttöoikeuksia Villas by Summer Bay Orlando Exploria Resortsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Exploria Resorts -lomakeskuksen Villas by Summer Bay Orlando voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.