Kuva yrityksestä Vista Natalia
Kuva yrityksestä Vista Natalia
Kuva yrityksestä Vista Natalia
Kuva yrityksestä Vista Natalia
Kuva yrityksestä Vista Natalia

Osoite: Cuesta de la Fuente 22-24, 04638 Mojacar
Almeria, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut myynnistä ja vuokraamisesta Vista Nataliassa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Vista Natalia kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Vista Natalia Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Lasten allas, Pesula, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (2.0 miles), Kalastus (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (5.0 mailia), Terveydenhoitopalvelut (lähistöllä), Ravintola (lähistöllä), Snackbaari (lähistöllä), Vesihiihto \ t (5.0 mailia), tuulen surffaus (2.0 miles),
Lentokenttä
Almeria - (50 mailia - 80 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Natalia tarjoaa kodin kodin kokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia Vista Natalian kaltaisissa kiinteistöissä, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Vista Natalia ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Vista Natalia miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Vista Nataliassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Vista Natalian kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksiä myydä aikaosuuksia Vista Natalian kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Vista Natalian käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.