Kuva yrityksestä Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach

Osoite: Dominicuksen uimaranta, La Romana, Bayahibe, Dominikaaninen tasavalta
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vivaresorts.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Viva Vacation Clubissa Viva Wyndham Dominicus Beachillä


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Viva Vacation Club Viva Wyndham Dominicus Beachillä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Viva Vacation Club Viva Wyndham Dominicus Beach Facilitiesissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / minikeittiö), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Lastenhoito, Lastenallas, Kokouspalvelut, Kuntosali, Kalastus, Kampaaja, Ratsastus, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset laitteet, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Sukellus, Ostoskeskus, Snackbaari , Uima-allas, Tennis, Vesihiihto, Poreallas, Tuulen surffaus,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Casino (40.0 mailia), Golf (20.0 mailia), Ruokakauppa (20.0 mailia), Spa (Läheiset),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Las Americas International - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, keskiviikko

Nauti kodinomaisesta kokemuksesta Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beachissä

Kun ostat aikaosuuden kiinteistöistä, kuten Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach, saat vuosittaisen pakomatkan. Siitä tulee nopeasti kotisi kotoa käsin ja tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Viva Vacation Club Viva Wyndham Dominicus Beachiltä ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Viva Vacation Clubiin Viva Wyndham Dominicus Beachillä, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Viva Vacation Clubilla Viva Wyndham Dominicus Beachillä

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Viva Vacation Club At Viva Wyndham Dominicus Beach -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta yrittäessään myydä aikaosuuksia Viva Vacation Clubin kanssa Viva Wyndham Dominicus Beachillä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Viva Vacation Clubin käyttäminen Viva Wyndham Dominicus Beachillä voi olla turvassa tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.