Kuva yrityksestä Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Palace
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Palace
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Palace
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Palace
Kuva yrityksestä Viva Vacation Club at Viva Wyndham Dominicus Palace

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vivaresorts.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Viva Vacation Clubissa Viva Wyndham Dominicus Palace? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Viva Wyndham Dominicus -palatsin Viva-lomakeskus on paikka, jossa voit etsiä ylellisyyttä, antamalla itsesi hemmotella ja hoitaa rojalteja. Ruokaa on runsaasti valittavaa, niin että ainoa vaikeus on valita syöminen! osa-aikaisen tällä lomakohteella on loistava investointi tuleviin vapaapäiviin, sillä Dominikaaninen tasavalta on kaunis, rauhallinen saari, joka menee lujasta voimasta. Riippumatta siitä, mitä kotona elämässäsi tapahtuu, paeta tähän kauniiseen taivaaseen jättää sinut rentoutumaan ja nuorentavaksi, valmiina kohtaamaan maailmaa.

Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät rakastavat tämän lomakeskuksen rannan sijaintia, mikä tarkoittaa, että huoneistasi aurinkotuoleihin on vain muutamia helppoja askelia. Bayahibe on täydellinen paikka lepoon ja rentoutumiseen, mutta keinona on niin upeita tiloja, joita saatat joutua pakottamaan itse lähteä ja tutustua. Viva Wyndham Dominicus Palace on niin kaunis kuin Viva Vacation Club, että olisi häpeällistä jättää kävelemällä Dominikaanisen tasavallan luonnon kauneutta ja ihailen upeaan ympäristöönsä.

Viva lomakerho Viva Wyndham Dominicus Palacen palveluissa

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntosali, Kalastus, Kampaaja, Ratsastus, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset tilat, Ravintola, Sauna, Sukellus, Uima-allas, Tennis, vesihiihto, surffaus,
Lähellä olevat palvelut
All Inclusive Resort, Casino (40.0 mailia),, *Pakollinen all-inclusive-maksu vaaditaan, ja lomakeskuksesta ja kaudesta riippuen voi kattaa ateriat, juomat, matkat, kuljetukset, lomakeskukset, lomakohteet, palvelut ja tilat.
Lentokenttä
Las Americas International - (60 mailia - 96 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, keskiviikko

Ostamalla Viva lomakerhoa Viva Wyndham Dominicus Palalen osa-aikaisesta käyttöoikeudesta

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Viva lomaklubi Viva Wyndham Dominicus -palatsissa ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaista sijoitusta Viva Vacation Clubilla Viva Wyndham Dominicus Palatsissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Viva Vacation Clubissa Viva Wyndham Dominicus Palatsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Viva Vacation Clubin myymisestä Viva Wyndham Dominicus Palace -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Viva Vacation Clubin kanssa Viva Wyndham Dominicus Palacessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Viva Vacation Clubin käyttäminen Viva Wyndham Dominicus Palatsissa voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahalla, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.