Kuva yrityksestä Westgate River Ranch
Kuva yrityksestä Westgate River Ranch
Kuva yrityksestä Westgate River Ranch
Kuva yrityksestä Westgate River Ranch
Kuva yrityksestä Westgate River Ranch

Osoite: 3200 River Ranch Boulevard, River Ranch, FL 33867, Florida, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.westgateresorts.com

Oletko kiinnostunut Westgate River Ranchin myynnistä ja vuokraamisesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Etsitkö todella ainutlaatuista osa-aikaisen kokea? Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät eivät voineet olla tyytyväisiä Westgate River Ranchille. Floridassa, USA: ssa sijaitseva tämä todistusvoimainen dude ranch, joka on matkailutarkoituksiin muunnettu karjan karjatila, tarjoaa eklektisen valikoiman majoitusvaihtoehtoja klassisista tepeistä ja suurista hohtavista yurteista mökkeihin ja deluxe-lomahuoneisiin.

Lomakeskus ulottuu 1,700-hehtaariin, ja sieltä on näkymät Kissimmee-joelle. On myös paljon tehtävää omaisuudella: koko perhe rakastaa eläintarhaa, ja lauantai-iltana rodeo on todellinen härkä sonnin ja tynnyrin ratsastuksessa, sotilaallisissa kunnianosoituksissa ja runsaalla yleisön osallistumisella. On myös skeet-ammunta, jousiammunta, salonki, yleinen kauppa, kuntosali, posti, ravintola ja paljon muuta oikeassa paikan päällä, ei vain sinun mukavuutesi vuoksi, vaan myös antamaan sinulle "Vanhan Floridan" ja cowboyjen ajan. .

Jos haluat myös meren ja hiekan, lomakeskus sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Vero-rannalta. Vaihtoehtoisesti voit vain siirtyä takaisin luxe-majoitukseen ja nauttia Westgate River Ranch -hotellin vanhoista ympäristöistä ja moderneista mukavuuksista.

Westgate River Ranchin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai VCR, takka
Lomakeskus
Baari / Cocktail-lounge, Polkupyöräreitit, Vene Marina / Käynnistys, Viihde - Live, Kalastus, Golf, Ruokakauppa / lähikauppa, Ratsastus, Järvi, Pesulapalvelut, Lukitus, Leikkikenttä, Ravintola, Uima-allas - Ulkona, Tennis, Pyörätuoli \ t Langaton internetyhteys, poreallas tai poreallas
Lähellä olevat palvelut

Lentokenttä
Orlando / MCO63 Miles / 101 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostamalla Westgate River Ranchin aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Westgate River Ranch ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet Westgate River Ranchin pitkän aikavälin investoinnin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Westgate River Ranchissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Westgate River Ranch -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksiä myydä aikaosuuksia Westgate River Ranchin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Westgate River Ranchin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.