Kuva yrityksestä Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Kuva yrityksestä Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Kuva yrityksestä Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Kuva yrityksestä Westin Kaanapali Ocean Resort Villas
Kuva yrityksestä Westin Kaanapali Ocean Resort Villas

Osoite: 6 Kai Ala Drive, Lahaina, Maui, HI 96761, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.starwoodvo.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Westin Ka'anapali Ocean Resort Villasissa


Melko ylellinen ja kaikkien äiti osa-aikaisen kiinteistöjä Mauin saarella, Havaijilla, Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas tarjoaa yli tuhat yksikköä, joissa yhdistyvät laatu, määrä ja sijainnin upeimmat näkymät. Nämä lomahuvilat on suunniteltu mestarillisesti niin, että ne eivät vain heijasta alueen luonnetta, vaan myös vieraiden mukavuutta on eturintamassa. Sekä pariskunnille että perheille on tarjolla erikokoisia huviloita, ja tarjolla on vain aikuisille tarkoitettu uima-allas romanttiseen lomailuun sekä lastenallas ja päivittäinen toimintaohjelma, jos haluat viettää aikaa itsellesi.

Tämä lomakeskus on todella tärkein lomakohde, mikä johtuu osittain sen virkistävästä ilmapiiristä ja saaren hellästä ilmastosta. Huvilat ovat myös täysin varustettuja kaikella mitä tarvitset, ja keinona jopa valmiiksi varastossa keittiön päivittäistavaroiden pyynnöstä. Kolme ravintolaa ja kaksi baaria tarjoavat erilaisia ​​ruokia, ja voit jopa valita palkata henkilökohtaisen huoneen kokin piilottaa jotain upeaa. Suurten lomakohteiden mukavuudet condo mukavuutta, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät suosittelevat huomioon Westin Ka'anapali Ocean Resort Villas.

Westin Kaanapali Ocean Resort Villas Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi, keittomahdollisuus, DVD tai videonauhuri
Lomakeskus
Lasten leikkipaikka, lasten leikkipaikka, ravintola, purjehdus / rentoutuminen, sauna tai höyrysauna, sukellus, sukellus, ratsastus, lastenvahtipalvelu, baari / Uima-allas - ulkouima-allas, tennis, pyörätuoliystävällinen, poreallas kylpylä tai poreallas, langaton internetyhteys
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus, Golf, Ratsastus
Lentokenttä
Kahului / OGG29 Miles / 47 KM
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ostan Westin Kaanapali Ocean Resort Villasin aikaosuuden

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Westin Kaanapali Ocean Resort Villas ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Westin Kaanapali Ocean Resort Villasiin, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Westin Kaanapali Ocean Resort Villasissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Westin Kaanapali Ocean Resort Villas -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Westin Kaanapali Ocean Resort Villasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Westin Kaanapali Ocean Resort Villasin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahat, jotka on talletettu hallinnoimalle luottotilille. FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.