Kuva WimPen Las Rosas
Kuva WimPen Las Rosas
Kuva WimPen Las Rosas
Kuva WimPen Las Rosas
Kuva WimPen Las Rosas

Osoite: Calle las Rosas 2, Puerto de Santiago, Santiago del Teide, Teneriffa, Kanariansaaret 38683
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: http://www.wimpen.com/

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrataan WimPen Las Rosasissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Tenerife on ollut pitkään suosikki lomakohteeksi britit, jotka etsivät miellyttävää, nautinnollista tauon Espanjassa. Vulkaaninen saari on yksi Kanariansaarista, joka sijaitsee Afrikan rannikolla, joka tarjoaa lämpimiä lämpötiloja ja herkullista espanjalaista makua ympäri vuoden. Wimpen Las Rosas, joka sijaitsee helposti saavutettavassa, helposti saavutettavissa olevassa saaren osassa, tarjoaa loistavan valinnan jonnekin tukemaan itseäsi vierailun aikana. Nähtävissä on helppoa, etenkin autolla tai polkupyörällä. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat kuinka kaunista keinona ympäröivä alue on ja tiedä, että a osa-aikaisen sellaisilla erinomaisilla tiloilla ei tule päivittäin.

WimPen Las Rosas Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Ruokakauppa, Pesula, Elävää viihdettä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Läheiset), Veneily (Läheiset), Kasino (17.0 mailia), Harjoitusvälineet (Läheiset), Kalastus (Läheiset), Golf (16.0 mailia), Kampaaja (Läheiset), Terveyskylpylä (Läheiset), Ratsastus (23.0 mailia) (Lähellä), Squash (lähellä), Tennis (lähietäisyydellä), Vesiurheilu (17.0 mailia), Tuuli Surffaus (17.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (27 mailia - 43 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantai, tiistai

Ostaa WimPen Las Rosas aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa WimPen Las Rosas ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen WimPen Las Rosasin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynti WimPen Las Rosasissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus WimPen Las Rosas -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta WimPen Las Rosasin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia WimPen Las Rosasin käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.