Kuva Woodford Bridge Country Club
Kuva Woodford Bridge Country Club
Kuva Woodford Bridge Country Club
Kuva Woodford Bridge Country Club
Kuva Woodford Bridge Country Club

Osoite: Woodford Bridge Country Club, Woodford Bridge Country Club, Milton Damerel, Nr. Holsworthy, EX22 7LL, Englanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresortsandhotels.com

Kiinnostaako Woodford Bridge Country Club myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Seuraavan loma-investointisi vuoksi, miksi ei pidä osa-aikaisen ja historiallinen Woodford Bridge Country Club Devonissa, Englanti? Osa Diamond Resorts Groupista löydät huippuluokan majoitustiloja ja palveluita sekä runsaasti paikallisia nähtävyyksiä, jotka ovat helposti saavutettavissa autolla - mikä on suositeltavaa tutustua täysin alueelle. Hieno kylä tunnelma hellittää sinut mielessä vaivatonta rauhallisuutta ja rentoutumista, jolloin kaikki elämän pienet niggles korostaa yksinkertaisesti sulaa pois. Jos pysyt paikan päällä lomasi ajan, on enemmän kuin tarpeeksi pitämään sinut kiireisenä. Pelaa muutama squash- tai sulkapallo -ottelu, uida sisäilman lämmitettyyn uima-altaaseen tai voit nauttia aurinkoisista päivistä kalastus-, vaellus-, pyöräily- tai jopa ratsastusta!

Asukkaiden villieläimet - kuten riikinkukot ja ankat - pitävät sinut viihdyttämässäsi, kun syödä ulkona omalla patioillasi, ja kaikki muodolliset edut sisältyvät kotiisi. Täydellinen tukikohta, josta tutustua alueelle, aja ulos Barnstaple, Bude, Woolacombe ja ympäröiville kylille tai jos sää on sinua vastaan, päästä Cornwallin Eden-projektiin. Matkailu ja vapaa-aika on ilo esitellä Woodford Bridge Country Club, pohjimmiltaan brittiläinen osa-aikaisen keinona.

Woodford Bridge Country Club Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi) Ilmastointi (joissakin yksiköissä) Takka - yksikkö (joissakin yksiköissä) Matto (joissakin yksiköissä) Pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni
Lomakeskus
Kalastus, Uima-allas (sisätiloissa), Squash, Harjoitusvälineet, Kuntoklubi, Sauna, Poreallas, Pelihuone, Elävää viihdettä, Esteetön pääsy, Puhelin, Päivittäistavarakauppa, Ravintola, Snackbaari
Lähellä olevat palvelut
Ranta (25.0 km) Sukellus (16.0 km) Järvi (11.0 km) Golf (9.0 km) Tennis (9.0 km) Ratsastus (11.0 km) Autovuokraamo (6.0 km) Pesula (2.0 km) (6.0 mailia)
Lentokenttä
Exeter - 41.0 mailia / 65.0 km
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Ostaminen Woodford Bridge Country Club aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Woodford Bridge Country Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Woodford Bridge Country Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Woodford Bridge Country Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Woodford Bridge Country Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Woodford Bridge Country Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Woodford Bridge Country Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.