Kuva WorldMark Discovery Bay
Kuva WorldMark Discovery Bay
Kuva WorldMark Discovery Bay
Kuva WorldMark Discovery Bay
Kuva WorldMark Discovery Bay

Osoite: 141 Orcas Drive, Port Townsend, WA, 98368, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.worldmarktheclub.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokraus WorldMark Discovery Bayssä? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


WorldMark Discovery Bay Port Townsendissä, Washington on paikka elpymiselle. Kun aikataulut, kokoukset ja ylivoimainen työmäärä ovat kuluttaneet sinua, a osa-aikaisen paeta täällä vapauttaa kaiken. Lomakeskuksen rentouttava rantapaikka, jossa on pääsy rannalle, on vasta alkua. Anna vuoren ja valtameren näkemykset rauhoittaa mieltäsi. Ota pitkiä kauniita kävelylenkkejä, hitaasti iltapäivällä teetä ja rypäleitä, ja viettää monta tuntia valaiden katselua rauhassa. Hämmästyttävä, mikä vauhdin ja ilmapiirin muutos sinulle tekee. Se on kurivaa ja korjaavaa, juuri sen, mitä tarvitset takaisin jaloille.

WorldMark Discovery Bayn palveluihin

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Ranta, Veneily, Kalastus, Pelihuone, Vammaiset, Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas (sisätiloissa), Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(15.0 mailia), Golf (8.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (48.0 mailia), Kampaamo (10.0 mailia), Terveysklubi (2.0 mailia), Järvi (12.0 mailia) ), Live-viihde (12.0 mailia), Lääkäripalvelut (5.0 mailia), Ravintola (15.0 mailia), Ostokeskus (15.0 mailia)
Lentokenttä
Seattle - (104 mailia - 167 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

WorldMark Discovery Bayn osamaksujen ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa WorldMark Discovery Bay ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen WorldMark Discovery Bayn kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin WorldMark Discovery Bayssä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus WorldMark Discovery Bay -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia WorldMark Discovery Bayn kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä WorldMark Discovery Bayä voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisia käsiinsä talletettujen varojen FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.