Kuva WorldMark Isla Mujeres
Kuva WorldMark Isla Mujeres
Kuva WorldMark Isla Mujeres
Kuva WorldMark Isla Mujeres
Kuva WorldMark Isla Mujeres

Osoite: Puerto de Abrigo S / N, Prolongacin Aeropuerto, Laguna Macax, Isla Mujeres, Quintana Roo 77400 Meksiko
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.raintreevacationclub.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokraus Worldmark Isla Mujeres? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Jotta aito ylellinen osa on upeassa ympäristössä, WorldMark Isla Mujeresilla on kaikki. Hotelli sijaitsee fantastisella paikalla, josta on näkymät Quintana Roon rannalle. Rakastat istua parvekkeellasi ja aloittaa päivä ihailemalla maisemia. Meksiko on tunnettu uskomattoman sinisistä vesistään ja pehmeistä hiekkarannoistaan, ja kun olet täyttänyt hyvän aamiaisen, on aika mennä ulkona ja nauttia näistä alueen näkökohdista. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät ajattelevat, että rakastat kaikki mitä on tekemistä, rentoutumasta perheen kanssa uima-altaalla nauttien herkullisen aterian perheesi ja ystävien kanssa hotellin ravintolassa.

A osa-aikaisen WorldMark Isla Mujeres lupaa olla voittaja, kun haaveat hotellin. On mahdotonta pitää suunnittelemasta paluukuljetusta ennen kuin olet edes poistunut! Ystävällinen henkilökunta tekee kokemuksesta ponnahdustamme ja huolehtii siitä, että kohtelet sinua kuin tähdet olet ja yrittäisit tehdä lomasi parhaaksi koskaan. Huoneet ovat hiljaisia, siistejä ja hyvin varustettuja, jotta matkasi on helppoa ja että et halua mitään.

WorldMark Isla Mujeres Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Poreallas, Televisio aulassa, Uima-allas (katettu), Uima-allas (katettu), Uima-allas (katettu), Uima-allas (ulkona, käytettävissä vuodenajan mukaan), Pankkiautomaatti paikan päällä : Englanti, espanja
Lähellä olevat palvelut
Postitoimisto, Lääketieteellinen laitos (2.0 mi), Autonvuokraus (2.0 mi)
Lentokenttä
Cancun International - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Ostaminen WorldMark Isla Mujeres aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra WorldMark Isla Mujeres ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit WorldMark Isla Mujeresin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti WorldMark Isla Mujeresissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus WorldMark Isla Mujeres -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuudet WorldMark Isla Mujeresin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä WorldMarkia Isla Mujeres voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.