Kuva WorldMark St. George
Kuva WorldMark St. George
Kuva WorldMark St. George
Kuva WorldMark St. George
Kuva WorldMark St. George

Osoite: 1157 S. Plantation Drive, St. George, UT, 84770, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.worldmarktheclub.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrasopimus WorldMark St. George? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa WorldMark St. George kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

WorldMark St. George Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / (Kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, Kuntosali, Pelihuone, Vammaiset, Pesula, Hissi, Leikkikenttä, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (5.0 mailia), Casino (30.0 mailia), Kokoustilat (5.0 mailia), Maastohiihto (84.0 mailia), Laskettelu (84.0 mailia), Golf (5.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (5.0 mailia) (5.0 mailia), ravintola (5.0 mailia), ostoskeskus (40.0 mailia), hiihtokoulu (30.0 mailia), terveyskeskus (5.0 mailia) mailia), Tennis (5.0 mailia),
Lentokenttä
Las Vegas, NV - (120 mailia - 193 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti koti kokemuksesta WorldMark St. Georgeista

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten WorldMark St. George, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra WorldMark St. George ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen WorldMark St. Georgen kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin WorldMark St. George

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus WorldMark St. George -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta WorldMark St. George -yrityksen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä WorldMark St. George voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.