Kuva Wyndham Reef Resort
Kuva Wyndham Reef Resort
Kuva Wyndham Reef Resort
Kuva Wyndham Reef Resort
Kuva Wyndham Reef Resort

Osoite: 2221 Queens Highway, Collier's Bay, Caymansaaret
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.wyndhamcayman.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Wyndham Reef Resortissa? Soita myyntitiimillemme nyt numeroilla 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Wyndham Reef Resort Palvelut

Yksikkötyöt
Silitysrauta ja -lauta käytettävissä, Herätyskello / kelloradio, Nopea internet-yhteys, Hiustenkuivaaja, Kylpytuotteita
Lomakeskus
Kylpylä, Uima-allas, Kuntokeskus, Urheilukentät / -kentät Urheilukentät / -alueet Tyyppi: Koripallo, Kemiallinen pesu- / pesulapalvelu, Monikielinen henkilökunta, Autonvuokraus, Ovenvartijapalvelu / pesulapalvelut
Lähellä olevat palvelut
Pankkiautomaatti, Ostoskeskus, Lääketieteellinen palvelu (8km)
Lentokenttä
Owen Robertsin kansainvälinen lentokenttä
Tarkista sisään / ulos
Lauantai 16: 00

Ostaminen Wyndham Reef Resort aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrat Wyndham Reef Resort ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Wyndham Reef Resortin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Wyndham Reef Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Wyndham Reef Resort -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä verkkomainonta pyritään myymään aikaosuutta Wyndham Reef Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Wyndham Reef Resortia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.