Kuva XIV (Eksiv) Tateshina
Kuva XIV (Eksiv) Tateshina
Kuva XIV (Eksiv) Tateshina
Kuva XIV (Eksiv) Tateshina
Kuva XIV (Eksiv) Tateshina

Osoite: 4035 Kitayama Tateshina, Kogen, Chino-Shi
Nagano-Ken, Japani
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata XIV (Eksiv) Tateshina? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa XIV (Eksiv) Tateshina kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

XIV (Eksiv) Tateshina Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Käytettävissä olevat varusteet, Pelihuone, Ravintola, Sauna (käytettävissä olevat varusteet), Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(11.0 mailia), Järvi (2.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (5.0 mailia), Hiihtokoulu (5.0 mailia), Laskettelu (2.0 mailia) ),
Lentokenttä
Narita International - (170 mailia - 273 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksen kotoa XIV (Eksiv) Tateshinasta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten XIV (Eksiv) Tateshina, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa XIV (Eksiv) Tateshina ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen XIV (Eksiv) Tateshin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti XIV (Eksiv) Tateshinassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus XIV (Eksiv) Tateshinan kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä verkkomainonnalla yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta XIV (Eksiv) Tateshin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä XIV (Eksiv) Tateshinia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka talletetaan FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.