Kuva XIV (Eksiv) Yamanakako
Kuva XIV (Eksiv) Yamanakako
Kuva XIV (Eksiv) Yamanakako
Kuva XIV (Eksiv) Yamanakako
Kuva XIV (Eksiv) Yamanakako

Osoite: 562-12 Yanagihara Hirano, Yamanakako-Mura
Minami-Tsuru-gun
Yamanashi-Ken, Japani
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata XIV (Eksiv) Yamanakako? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa XIV (Eksiv) Yamanakako kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

XIV (Eksiv) Yamanakako Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Kokoustilat, Terveydenhoitopalvelut, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Tennis, Poreallas / poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 mailia), Veneily (4.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Pelihuone (Läheiset), Golf (4.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (1.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia)
Lentokenttä
Tokiossa Narita - (90 mailia - 144 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti kotikokemuksesta XIV (Eksiv) Yamanakakossa

Kun ostat aikaosakkeita XIV: n (Eksiv) Yamanakakon kaltaisissa kohteissa, saat taatusti vuosittain pois. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa XIV (Eksiv) Yamanakako ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen XIV (Eksiv) Yamanakako, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti XIV (Eksiv) Yamanakako

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus XIV (Eksiv) Yamanakako -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta XIV (Eksiv) Yamanakakon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä XIV (Eksiv) Yamanakako voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka talletetaan FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.