Kuva Yotau All Suites Hotel
Kuva Yotau All Suites Hotel
Kuva Yotau All Suites Hotel
Kuva Yotau All Suites Hotel
Kuva Yotau All Suites Hotel

Osoite: Avenida San Martín Numero 7, Barrio Equipetrol
Santa Cruz de la Sierra, BOLIVIA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.yotau.com.bo

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Yotau All Suites Hotel? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Yotau All Suites hotelli kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Yotau All Suites Hotellitarjoukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenhoito, Lastenallas, Kuntosali, Ruokakauppa, Pesula, Hissi, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (62.0 mailia), Golf (3.0 mailia), Ratsastus (4.0 mailia), Live-viihde (Läheiset), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ostoskeskus (lähistöllä)
Lentokenttä
Viru-Viru International - (9 mailia - 14 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotoa kokemuksesta Yotau All Suites -hotellissa

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä, kuten Yotau All Suites Hotel, sinulle taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoiselta, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Yotau All Suites Hotel ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet täysin iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Yotau All Suites Hotelin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Yotau All Suites -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Yotau All Suites Hotel -hotellin myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa pyrittäessä myymään aikaosuudet Yotau All Suites -hotellin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Yotau All Suites -hotellia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.