Kuva Ytacaranha Hotel de Serra
Kuva Ytacaranha Hotel de Serra
Kuva Ytacaranha Hotel de Serra
Kuva Ytacaranha Hotel de Serra
Kuva Ytacaranha Hotel de Serra

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.ytacaranha.com.br

Oletko kiinnostunut myynnistä ja vuokraamisesta Ytacaranha Hotel de Serrassa? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Ytacaranha Hotel de Serra kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Ytacaranha Hotel de Serran tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), poreallas / poreallas (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Snack-baari, Uima-allas, Puhelin, Tennis, Uima-allas, Ravintola, Sauna, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (10.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä),
Lentokenttä
Pinto Martins International - (168 mailia - 270 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotoa kokemuksesta Ytacaranha Hotel de Serra -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Ytacaranha Hotel de Serra, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Ytacaranha Hotel de Serra ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Ytacaranha Hotel de Serran kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Ytacaranha Hotel de Serran myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Ytacaranha Hotel de Serran kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Ytacaranha Hotel de Serran kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Ytacaranha-hotellin käyttäminen Hotel de Serra voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.