Kuva Macdonald Leila Playa Resort
Kuva Macdonald Leila Playa Resort
Kuva Macdonald Leila Playa Resort
Kuva Macdonald Leila Playa Resort
Kuva Macdonald Leila Playa Resort

Osoite: Urbanizacion Sitio de Calahonda, Carretera de Cadiz Kilometro 196
29649 Mijas-Costa
Malaga, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokraamalla Macdonald Leila Playa Resortissa


Travel & Leisure -yhtymässä on mahdollisesti suurin omistusosuusmalli Macdonald Leila Playa Resort Kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on myös useita viikkoja myytävänä ESPANJA. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on paljon muutakin viikkoa varastossa ja pääsemme tuhansille viikoille muilta yrityksiltä. Voit kysyä tätä ominaisuutta, täytä tämän sivun yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.

Macdonald Leila Playa Resort Palvelut

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Astianpesukone (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Kuntopyörät, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkipaikka, Ravintola, Sauna, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (2.0 mailia), Casino (13.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Terveysklubi (lähistöllä), Ratsastus (3.0 mailia) (2.0 mailia), Wind Surfing (2.0 mailia),
Lentokenttä
Malaga - (22 mailia - 35 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti Macdonald Leila Playa Resortin kotikokemuksesta

Kun ostat osa-aikaista kiinteistöä kuten Macdonald Leila Playa Resort, sinulla on taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Macdonald Leila Playa Resort ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Macdonald Leila Playa Resortiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Macdonald Leila Playa Resortissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Macdonald Leila Playa Resort -ominaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainontaa myytäessä aikaosuuksia Macdonald Leila Playa Resortin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Macdonald Leila Playa Resortia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.