Kuva yrityksestä Plas Talgarth Country Club
Kuva yrityksestä Plas Talgarth Country Club
Kuva yrityksestä Plas Talgarth Country Club
Kuva yrityksestä Plas Talgarth Country Club
Kuva yrityksestä Plas Talgarth Country Club

Osoite: Pennal, Lähellä Machynlleth, Powys, SY20 9JY, Wales
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.macdonald-resorts.co.uk

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokraamalla Macdonald Plas Talgarth Resortissa


Plas Talgarth Country Club -tilat

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittain / kokonaan) Matto (joissakin yksiköissä) Astianpesukone (joissakin yksiköissä) Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Uima-allas (sisätiloissa / ulkona) Lasten uima-allas Tennis Squash Kuntosali Terveyskeskus Sauna Poreallas Pelihuone Viihde / ajanviete Pesula Ravintola
Lähellä olevat palvelut
Ranta (6.0 mailia) Vesihiihto (6.0 mailia) Purjelautailu (6.0 mailia) Veneily (6.0 mailia) Kalastus (6.0 mailia) Golf (6.0 mailia) Ratsastus (lähistöllä) Autovuokraamo (22.0 mailia) )
Lentokenttä
Birmingham - 140.0 mailia / 225.0 km
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Plas Talgarth Country Clubin osto-osto

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Plas Talgarth Country Club ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Plas Talgarth Country Clubiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Plas Talgarth Country Clubin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Plas Talgarth Country Club -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Plas Talgarth Country Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Plas Talgarth Country Clubin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.