Kuva Macdonald Vacation Club Pointsista
Kuva Macdonald Vacation Club Pointsista
Kuva Macdonald Vacation Club Pointsista
Kuva Macdonald Vacation Club Pointsista
Kuva Macdonald Vacation Club Pointsista
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.macdonaldvacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokraamalla Macdonald Vacation Club Pointsissa


Toimintaa yli kymmenen vuoden ajan Macdonald Vacation Club tarjoaa jäsenille mahdollisuuden tutustua erottuva valikoima resorts ja hotellit, mukaan lukien ylellinen neljän tähden hotellit keskustaan ​​ja maaseudulla paikoissa. Macdonald Vacation Clubin jäsenet voivat valita missä he menevät ja kuinka kauan. Jäsenet voivat jopa valita majoitusvaihtoehdon tyylin ja koon samalla, kun olet luottavainen lomakeskuksen laadusta, kun oleskitte Macdonald-hotellista tai hyödyntäkää vaihto-kumppaniaan RCI.

Macdonald Vacation Club tarjoaa jäsenille pääsyn kaikkiin lomakeskuksiinsa Espanja Mukaan lukien rantahotelli Calahonda ja Malaga sekä pääsy Costa Del Solin parhaisiin golfkenttiin. Macdonald Vacation Clubin jäsenet pääsevät tutustumaan Macdonaldin kaikkiin golf- ja kylpyläkohteisiin ja 45-hotelleihin Englanti ja Skotlanti. Jäsenet voivat edes käyttää Macdonald'sin risteilyihin liittyviä pisteitä, joiden avulla jäsenet voivat varata risteilymatkoja Välimerelle ja Kanariansaarille.

Macdonald Vacation Clubin jäsenet löytävät korkealaatuisen majoituksen useimmissa hotelleissa ja lomakohteissa, joissa on omat vapaa-ajan klubit, uima-allas, sauna, poreallas ja kylpyamme, höyrysauna, aurinkotuoleja ja kuntosali. Lomakeskukset tarjoavat myös vieraille monenlaisia ​​paikallisia palveluita, kuten golfkenttiä, tennistä, kalastusta ja maastopyöräilyä. Vierailijat voivat myös tutustua metsän alueeseen ja polkuihin lomakohteissa Englanti ja Skotlanti.

Lisäksi Macdonald Vacation Club -jäsenyyden ansiosta jäsenet pääsevät yksinoikeuteen, kuten omistettuun varauspalveluun, jossa edustajat tekevät kaiken voitavansa varausten auttamiseksi. Jäsenet voivat myös käyttää RCI Travelia varaamaan lentoja, autonvuokrausta, vakuutuksia ja lippuja paikallisiin nähtävyyksiin sekä pääsyn joihinkin maailman parhaisiin risteilylinjoihin.

Macdonald Vacation Club Points -palkkion osto

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Macdonald Vacation Club Points -pisteitä ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Macdonald Vacation Club Points -pisteisiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Macdonald Vacation Club Pointsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Macdonald Vacation Club Points -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Macdonald Vacation Club Points -pisteillä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Macdonald Vacation Club Points -palvelun käyttö voi olla turvallista, kun tiedät, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.