Valokuva Club Monte Anfi, Gran Canaria
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Club Monte Anfi
Gran Canaria


Myydään: £ 3,500 *
Lomakeskus: Club Monte Anfi
Maa: Gran Canaria
Viikko: 25
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä
Lomakeskuksen kuvaus

Osa Anfi del Mar Resorts perustettu lähellä Arguineguin, Club Monte Anfi on yli tuhat asuntoa yksitoista kerroksinen korkea osa-aikaisen monimutkainen. Näissä huoneissa on tilavia, moderneja, ilmastoituja yksiköitä, jotka ystävällinen ja avulias henkilökunta ylläpitää hyvällä standardilla. He ovat pehmeitä ja mukavia sisustuksia, hyvin varusteltu keittiö, jossa jääkaappi pakastin ja kaikki välineet, TV / DVD-soitin lounge-alueella ja Wi-Fi kaikissa. Makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa sekä tallelokero. Lomakeskuksen omistajat pääsevät kaikkien Anfi del Marin neljän klubin tiloihin, joilla kaikilla on oma turvallisuus. Kylpylä, kuntosali ja pankkiautomaatit ovat käytettävissä sekä autonvuokraus ja lääkintätilat ja tietysti uima-altaat. On tapahtumia päivisin aikuisille ja lapsille.

Club Monte Anfi On yksi parhaista lomakohteista Gran Canaria Ja eräänlainen huippulaatu Matkailu ja vapaa-aika Odottaa tarjoavan puhdasta ylellisyyttä ja upeat näkymät merelle ja rannalle. Kaiken kaikkiaan erittäin suuri loma-asunto.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Ilmastointi, Autovuokraamot, Lastenhoitopalvelu, Baari / Cocktail Lounge, Ranta, Vene Marina / Launching, Ruoanvalmistelut, Viihde, Elävä, Harjoitus, Varustettu, Kalastus, Päivittäistavarakauppa, Pesulapalvelu, Leikkikenttä, Ravintola, Purjehdus / Vuokrattavana , Sauna tai höyrysauna, Sukellus, Uima-allas, Ulkoilma, Televisio, Tennis, Vesihiihto, Pyörätuoliystävällinen, Poreallas Kylpylä
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenallas, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sukellus, ostosalue, snackbaari, uima-allas, vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Casino (12.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Squash (3.0 mailia)
Lentokenttä
Las Palmas - (29 mailia - 46 km)

Tarkista sisään / ulos
Maanantai, keskiviikko, perjantai, lauantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 805 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.