Kuva Kenmore Club, Skotlanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Kenmore Club
Skotlanti


Myydään: £ 925 viikossa *
Lomakeskus: Kenmore Club
Maa: Skotlanti
Viikko: 36 - 37
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Kenmore Club, Kenmore By Aberfeldy, Perthshire, Perth ja Kinross, PH15 2HH, Englanti

Kysy tästä kiinteistöstä
Lomakeskuksen kuvaus

Kenmore Club on RCI Gold Crown lomakeskus, joka sijaitsee Taymouth Castlein historiallisessa puutarhassa Skotlannin Loch Tay kaupungissa Perthshire.

Kenmore Clubia voidaan pitää ulkona harrastajien paratiiseina, joka tarjoaa laajan valikoiman urheilutoimintoja ja tekee samalla eniten skotlantilaisia ​​maisemia. Paikan päällä on grillit, kalastus, viheriö, minigolf, piknik-alue ja tenniskenttä. Lomakeskuksessa on myös lämmitetty sisäuima-allas ja poreallas.

Lähellä osa-aikaisen omistajat täältä löytyvät lisää kalastuspaikkoja, 4x4 safaria, pyöräilyreittejä, keilailu, elokuvateatteri, golfkenttä ja viheriö, vaellus, vuorikiipeily, metsästys ja koskenlasku monenlaisten ulkoiluaktiviteettien joukossa.

Jokainen, joka haluaa ostaa osa-aikaisen löydät majoitusta löytyy Kenmore Club tulee valikoima yhden, kahden ja kolmen makuuhuoneen yksiköitä, joissa on tilavat oleskelutilat, kylpyhuoneet ja täysin varustettu keittiö. Vieraat löytävät myös, että kolmen makuuhuoneen ja kahden makuuhuoneen eliittiyksikön varustukseen kuuluu myös oma parveke. Kaikissa Kenmore Club -hotellissa on laaja valikoima mukavuuksia, kuten DVD-soitin, iPod-telakka, stereot ja televisio.

Majoitus Kenmore Club tarjoaa osa-aikaisen omistajan huone nukkua ylimääräisiä vieraita käyttämällä sohva-vuodetta. Yhden makuuhuoneen yksiköissä on yksi vuodesohva, kun taas kahden makuuhuoneen yksiköillä on kahden hengen vuodesohva ja yhden hengen vuodesohva. Kahden makuuhuoneen eliitin yksiköissä on yksi vuodesohva, samoin kuin kolme makuuhuoneen yksikköä.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
Lomakeskus
Pesula, Leikkikenttä, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisäuima-allas), Puhelin, Poreallas, Veneily,
Lähellä olevat palvelut
Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (3.0 mailia), Lääkäripalvelut (6.0 mailia), Ravintola (Läheiset),
Lentokenttä
Edinburgh - (76 mailia - 122 km)

Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 976 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.